top of page

OVER MIJ

Tunnel
Geselecteerd referenties

Gedreven door de liefde voor het beeld begon ik als fotograaf in bijberoep in 2014.
Al snel ging ik aan de slag als dorpsfotograaf van de gemeente Aalter waarvoor ik evenementen fotografeer maar ook beelden verzorg voor brochures, affiches, de website en het gemeenteblad TotAalter.

In 2016 begon ik als concertfotograaf te werken met muziekzine Luminous Dash. Voor hen fotografeerde ik sindsdien honderden concerten. Ook voor De Gentenaar, magazine Jazz&Mo', als huisfotograaf voor het Gentse Boomtown festival, 't Endezomer festival en sinds 2019 als huisfotograaf bij muziekcentrum Ha Concerts, Klarafestival en Gent Festival van Vlaanderen maak ik fotoreportages.

In september 2018 werd ik fulltime fotograaf en legde mij verder toe op bedrijfsfotografie, portretfotografie en het fotograferen van (culturele) evenementen.

 

Voor uitgeverij Lannoo maakte ik de portretten voor het boek "Bij Ons In Het Dorp" dat in de zomer van 2019 verscheen. Ook maak ik regelmatig auteursportretten voor dezelfde uitgeverij en voor uitgeverij De Zeef.

Groepstentoonstellingen

- Kunstencentrum De Werf, Aalst (2018)

- Brugge Foto (2020, 2021)

- Volkskundemuseum, Brugge (2020)

- Biënnale Rotary, Aalter (2021)

- Maak Plaats, Maak Plaats, Sint-Baafs-Vijve (2022)

- 20 jaar Handelsbeurs, Gent (2022)

Solo tentoonstellingen

- 't Endezomer festival (2018)

- Flagship office van BNP Paribas Fortis - Gent (2019)

- ArtA'A Aalter (2021)

Fotoboeken

- gent persoonlijk (2015)

- Onderweg (2020)

- De Achterkant (2021)

De Gentenaar // De Leiding // BOOMTOWN festival // Kom Op Tegen Kanker // ILEP // Gemeente Aalter // HA concerts //  Het Nieuwsblad // Otholith bvba // Trends // Gent Festival van Vlaanderen // De Standaard // B-Rock Orchestra // Robinetto // De Leiding // Rotary Club Aalter // BNP Paribas Fortis // FertiPro NV // Luminous Dash // Jazz&Mo Muziek Magazine // Damiaan Actie // Academie Aalter // Provincie Oost-Vlaanderen // Uitgeverij Lannoo // Fitnessketen DeBeweegcoach // Symfonieorkest Vlaanderen // Klassiek Leeft festival // Antwerps Symfony Orkest // InsideJazz Management // Uitgeverij De Zeef // Aquafin // I Solisti

AALTER logo.png
gentfestivalvanvlaanderen_logo.png
fertipro logo.jpg
otholith_logo.png
ddinterieur_logo.png
provincie oost-vlaanderen logo.png
Lannoo logo.png
handelsbeurs logo.jpg
Boomtown_logo.jpg
robinetto_logo.jpeg
bottom of page